Vivae

Vivae

Konzultáció

2020. január 21. - Neducza Judit

Mi történik a konzultáción?

 

Egy megbeszélt időpontban, és helyszínen találkozunk, ahol felmérem, hogy a cél, amit szeretnél elérni, az hogyan valósul majd meg. Megoldási javaslatokat fogunk cserélni, fogok kérdezni a napi rutinodról, hogy milyen szokásokat alakítottál ki eddig. Talán konstruktív viták is kialakulhatnak. De ezek mind hozzásegítenek majd célod eléréséhez vezető utad megtalálásához, megtervezéséhez. Az első órán csak beszélgetünk. Megtudhatod majd az okot is, amiért eddig nem működött az önismereted, a döntésed. Ebben az órában, megbeszéljük milyen lehetőségek vannak az edzés, a táplálkozás betartásához. Majd kiválasztjuk a hozzád legközelebb álló mozgásformát, étrendet, szokásokat.

Ez, ha elégnek tartod, akkor egyszeri találkozás alkalmával is tudok már segíteni, de én mindig javasolni szoktam 3-5 órát, ahol megtanítom a gyakorlatok helyes végrehajtását, mert egy helytelenül végrehajtott gyakorlat, nem hozza meg az igazi változást. Valamint az ízületeidben is maradandó sérülést okozhatsz.

Az első konzultáció díja 5000,- Ft, amelyet beszámítok a bérlet árába, amennyiben a továbbiakban is szeretnél majd velem együtt dolgozni.

Várlak, gyere, írd be magad a naptáramba!

Neducza Judit

aerobik, személyi edző

+36 30 240-6488

jneducza@gmail.com

süti beállítások módosítása