Vivae

Vivae

Hogyan növeld a hatékonyságod egy személyi edzővel?

Avagy miként hozhatod ki magadból a maximumot!

2020. január 29. - Neducza Judit

 

szemelyi_edzeshez.jpg

 

Ki ne szeretne hosszú, vékony combot, lapos, kockás hasat, feszes, gömbölyű feneket, mosolygós arcot! No, de hogyan?  Változtassak életmódot? A kérdések kihívást jelentőek.

Biztosan felmerült már Benned is a gondolat: „Jó lenne megváltozni!”

Igen, de változtatni nem egyszerű.  Van, akinek egy pillanat alatt, van, akinek hónapok, évek szükségesek eljutni az elhatározásig, hogy tudjon változtatni szokásain.  Vagy talán egy egész élet sem elég döntése melletti kitartáshoz. Te melyik csoportba tartozol?

Különbözőek vagyunk! Mindenki egy önálló személyiség. Másként élünk, másként gondolkozunk. Egyszer csak, elérkezik az idő,  tanácstalanul állsz majd magad előtt, merre tovább?  Ezért gondolom, kell valaki, aki megmutatja a helyes utat, aki segít a tökéletes közérzet, a test és a lélek harmóniájának megteremtésében. Egy olyan szakember, aki egyénre szabott életmódprogramot ad úgy, hogy adottságaidat, fizikai és egészségi állapotodat is szem előtt tartja. Egy személyi edző, aki mindig ott van, amikor szükséged van rá. Aki abban is segíteni, hogy el tudd fogadni önmagad, ha már képtelen vagy az egészséges önszeretetre. Egy olyan edző, akiben megbízol, akiben hiszel. Táplálkozási tanácsot ad, aki nemcsak egy edzéstervet ad a kezedbe, hanem egy új életérzést. Aki abban segít Neked, hogy ha eddig a sport nem jelentett örömöt, a túlsúly, vagy akár a soványság pedig folyamatos problémát okozott, akkor most a szakmai tapasztalatával, reális célokat tűzzetek ki. Akivel megtanulod a gyakorlatok helyes végrehajtását, a helyes légzést, ami még hatékonyabbá teheti az edzést. Aki mellett testtudatod erősödik, értelmét látod a diétának, az izzadásnak, az izomláznak, a fáradtságnak, és egy edzés után mindez az érzés átértékelődik, és újból neki tudsz kezdeni a megpróbáltatásoknak, egy új kihívásnak. El tudja fogadtatni Veled, hogy mindaz a kemény munka, amit hétről-hétre végzel, az számodra, a testtípusodnak megfelelő edzésmódszer.

 

Egy biztos, hogy külsőleg megváltozni az fog, aki a gondolkozásmódját is képes megváltoztatni.

 

De a személyi edző, ösztönző szavaival, változatos gyakorlataival mindezen gondolatok eléréséhez is el tud Téged vezetni. Kialakítja, hogy hogyan gondolj magadra, hogy hogyan vélekedj helyesen a testedről.

 

Csak biztatni tudlak, a döntésben, a számodra megfelelő személyi edző felkeresésében.

Hajrá, és kitartást!

 

Amennyiben úgy érzed, hogy elérkezett az idő a változásra, akkor nézz szét a csomagjaim között.

 

süti beállítások módosítása