Vivae

Vivae

Csomagok

2020. január 21. - Neducza Judit

Testsúly csökkentő csomagok alakváltozással

 

Soha ne várd meg az újévet, ne halogass, ne várd meg a hétfőt! Ne csináld, hogy majd megpróbálom, hanem dönts most! Ha már gondolkozol azon, hogy mikor indulj, már is a kifogásokat gyártod, ami igazából azt jelenti „még nem akarod”. Egyből jönnek a „lebeszélő” gondolatok.

Neducza Judit vagyok, aerobik, és személyi edző, táplálkozási szakértő.

33 éves tapasztalattal mögöttem vágok bele, hogy többen is megismerjetek, és gyakorlataimmal segítsek nektek a magad számára kitűzött célt elérni.

Ha célod a testsúly csökkentés, alakformálás, izomépítés, az erő-, és állóképesség fejlesztés, esetleg ízületi panaszod van, és szeretnéd azt enyhíteni, akkor jó helyen vagy, kezdődhet velem együtt, a segítségemmel az életmódváltás.

 

Hasizom, és farizom a fókuszban program

 

Már a nevében is a lényeg. Azok a bizonyos kényes pontok. Ebben a csomagban a leggyakrabban előforduló kérdéseidre kapod meg a választ.

Előzetes felmérés után, heti 2x edzés 8 héten keresztül. A bemelegítések után, mind a két edzésen a két legfontosabb izomcsoporttal foglalkozunk. Az edzés 60 percet vesz igénybe, amit velem együtt csinálsz, és utána számolj még egy 30 perces kardióval a végén, mert ez az igazi zsírégetés alapköve. Ezt a kardió mozgást már önállóan fogod végezni. Valamint a csomaghoz írok neked egy táplálkozási útmutatót is, amit szintén előzetes egyeztetés után állítok össze részedre. Nagyon fontos a rendszeresség. Szeretném, ha mindig úgy alakítanád ki a napi rutinodat, hogy a heti 2x edzés mindig legyen benne.

 

Milyen gyakorlatok, milyen eszközökkel?

 

Farizom, hasizom gépek segítségével, saját testsúlyoddal, soft ball használatával, kettlebell, bosu, TRX, kézi súlyzók. Látod változatos eszközökkel, változatos intenzív órákon veszel részt. Fókuszban a has, és farizom, valamint az együtt kijelölt cél elérése. Javasolom az első konzultáción az izom tónusba hozását, mert ilyen rövid idő alatt nem garantálom a nagy izomtömeg növekedést, hiszen fontosnak tartom a fokozatosság elvét. A zsírvesztést, a zsírégető feladatok alkalmazását. Olyan gyakorlatokat állítok egymás után, ami garantálni fogja az erőnlét és az állóképesség növekedését. Kezd elhinni, hogy új alakod van!

 

Díjak:

Egyéni edzés 16 alkalmas 65000,- Ft (heti 2 alkalomra) amely tartalmazza a fitnesztermi belépőt is.

Páros edzések 16 alkalmas 60000,- Ft/fő(heti 2 alkalomra) tartalmazza a fitnesztermi belépőt is.

 

 

5-10 kg testsúly csökkenés program

 

Előzetes felmérés után, heti 2x edzés 12 héten keresztül. A bemelegítések után, mind a két edzésen, eszközökkel, a saját testsúlyoddal végzünk zsírégető gyakorlatokat. Az edzés 60 percet vesz igénybe, amit velem együtt csinálsz, és utána számolj még egy 30 perces kardióval a végén, mert ez az igazi zsírégetés alapköve. Ezt a kardió mozgást már önállóan fogod végezni. Valamint a csomaghoz írok neked egy táplálkozási útmutatót is, amit szintén előzetes egyeztetés után állítok össze részedre. Nagyon fontos a rendszeresség. Szeretném, ha mindig úgy alakítanád ki a napi rutinodat, hogy a heti 2x edzés mindig legyen benne.

 

Milyen gyakorlatok, milyen eszközökkel?

 

Fitnesz gépek segítségével, saját testsúlyoddal, soft ball használatával, kettlebell, bosu, TRX, kézi súlyzók. Látod változatos eszközökkel, változatos intenzív órákon veszel részt. Fókuszban az egész test, valamint az együtt kijelölt cél elérése. Javasolom az első konzultáción az izom tónusba hozását, mert ilyen rövid idő alatt nem garantálom a nagy izomtömeg növekedést, hiszen fontosnak tartom a fokozatosság elvét. A zsírvesztést, a zsírégető feladatok alkalmazását. Olyan gyakorlatokat állítok egymás után, ami garantálni fogja az erőnlét és az állóképesség növekedését. Kezd elhinni, hogy új alakod van!

 

Díjak:

Egyéni edzés 24 alkalmas 98000,- Ft (heti 2 alkalomra) amely tartalmazza a fitnesztermi belépőt is.

Páros edzések 24 alkalmas 88000,- Ft/fő(heti 2 alkalomra) tartalmazza a fitnesztermi belépőt is.

 

Nálam mindig felmerülő probléma volt, amikor elvégeztem egy edzői tanfolyamot, hogy hol végezzem el, hol kapom meg a számomra legoptimálisabb képzést. Tudom ezzel most Te is így vagy. Mitől vagyok én más, hiszen lehet, hogy több edzőt is kipróbáltál már, de nem segített. Pedig nála is volt fittségi felmérés és részletes kikérdezés (egészségi állapot, életmódbeli szokások, betegségek, hajlamok a családban stb.) után összeállította az edzéstervet, összehangolva a megfelelő étrenddel.

Rendelkezett a szükséges felszerelésekkel, pl. számítógépes soft-ware, test zsírszázalék mérő, pulzusmérő óra, stb.- mindig pulzuskontrollal dolgozott: hiszen csak így kaphatott folyamatos visszajelzést Rólad, a pillanatnyi állapotodról, ő is betartotta a fokozatosság elvét. Minden mozdulatot korrigált. Még edzésnaplót is vezetett. De lehet, hogy mégsem változtál. Vagy igen, de amikor abbahagytad, minden visszaállt az elejére. Lehet, hogy nálam is ugyanez lesz? Kérdezed magadtól?

Azt mondom, lehet, de ez nem csak az edzéseken, az edző személyiségétől, szakmai tudásától függ. Ez függ a Te pillanatnyi helyzetedtől, gondolataidtól, esetleg az azóta kialakuló körülményeidtől is. Most azt mondom csak, hallgass a megérzésedre, és gyere, találkozzunk. Még utána mindig van lehetőséged azt mondani, hogy mégse, vagy azt is hogy igen! 

Szeretettel várlak,

Jucus

jneducza@gmail.com

süti beállítások módosítása